Etichete: stefmar, ceai, urzica

Ceai de Urzica frunza 50g

4,10Lei
  • Disponibilitate: În Stoc
In trecut urzica era folosita atat pentru valoarea sa medicinala, cat si la obtinerea unor coloranti si deseori la sapunul de casa, produs in gospodarii. Urzica are o compozitie destul de complexa. Este cunoscuta indeosebi ca o buna sursa de minerale (in primul rand fier si magneziu), polifenoli si vitamine (indeosebi vitamina K si C). Contine si numeroase enzime, care insa se pierd prin prepararea termica. Urzica se foloseste sub forma de ceai si de tinctura. Beneficii ceai urzica: - ajuta in tratarea anemiilor, mai ales a celor produse prin deficitul de fier in alimentatie, datorita continutului sau in fier si vitamina C; - actioneaza ca mineralizant general; - protejeaza vasele de sange si reduce riscul hemoragiilor, datorita vitaminei K; - reduce nivelul de zahar din sange, de aceea este indicat atat in prevenirea diabetului, cat mai ales pentru bolnavii de diabet. O eficienta mai buna impotriva diabetului o are mancarea  de urzici (care este mai indicata decat ceaiul in acest caz); - are actiune diuretica (in special datorita polifenolilor continuti), fiind un remediu foarte bun pentru persoanele al caror organism tinde sa retina apa. Consumul zilnic, timp de minimum cateva saptamani de ceai de urzica ajuta persoanele afectate de obezitate sa piarda mult mai usor kilogramele in exces; - previne bolile de inima si contribuie la stoparea evolutiei lor, datorita efectului diuretic si a antioxidantilor continuti; - este foarte eficace in tratarea gutei, deoarece reduce semnificativ nivelul de acid uric; - ajuta in detoxifiere; - contribuie la involutia astmului bronsic, cu conditia ca persoana afectata sa nu aiba alergie la urzica. Uz extern *: ceaiul de urzica preparat pentru uz extern foloseste in cazul hemoroizilor, a ulcerelor varicoase, dezinfecteaza si cicatrizeaza ranile, cicatrizeaza arsurile. In caz de infectie, poate fi combinat cu infuzia concentrata de patlagina. Eficienta cea mai ridicata a urzicii este in tratarea anemiei, a gutei si in combaterea obezitatii. Pentru efecte semnificative, recomandam consumarea ceaiului de urzica pe intervale mai mari de timp (saptamani sau luni)...
In trecut urzica era folosita atat pentru valoarea sa medicinala, cat si la obtinerea unor coloranti si deseori la sapunul de casa, produs in gospodarii. Urzica are o compozitie destul de complexa. Este cunoscuta indeosebi ca o buna sursa de minerale (in primul rand fier si magneziu), polifenoli si vitamine (indeosebi vitamina K si C). Contine si numeroase enzime, care insa se pierd prin prepararea termica. Urzica se foloseste sub forma de ceai si de tinctura. Beneficii ceai urzica: - ajuta in tratarea anemiilor, mai ales a celor produse prin deficitul de fier in alimentatie, datorita continutului sau in fier si vitamina C; - actioneaza ca mineralizant general; - protejeaza vasele de sange si reduce riscul hemoragiilor, datorita vitaminei K; - reduce nivelul de zahar din sange, de aceea este indicat atat in prevenirea diabetului, cat mai ales pentru bolnavii de diabet. O eficienta mai buna impotriva diabetului o are mancarea  de urzici (care este mai indicata decat ceaiul in acest caz); - are actiune diuretica (in special datorita polifenolilor continuti), fiind un remediu foarte bun pentru persoanele al caror organism tinde sa retina apa. Consumul zilnic, timp de minimum cateva saptamani de ceai de urzica ajuta persoanele afectate de obezitate sa piarda mult mai usor kilogramele in exces; - previne bolile de inima si contribuie la stoparea evolutiei lor, datorita efectului diuretic si a antioxidantilor continuti; - este foarte eficace in tratarea gutei, deoarece reduce semnificativ nivelul de acid uric; - ajuta in detoxifiere; - contribuie la involutia astmului bronsic, cu conditia ca persoana afectata sa nu aiba alergie la urzica. Uz extern *: ceaiul de urzica preparat pentru uz extern foloseste in cazul hemoroizilor, a ulcerelor varicoase, dezinfecteaza si cicatrizeaza ranile, cicatrizeaza arsurile. In caz de infectie, poate fi combinat cu infuzia concentrata de patlagina. Eficienta cea mai ridicata a urzicii este in tratarea anemiei, a gutei si in combaterea obezitatii. Pentru efecte semnificative, recomandam consumarea ceaiului de urzica pe intervale mai mari de timp (saptamani sau luni).

Ceai de Urzica frunza 50g este produs de firma StefMar si face parte din oferta de produse a magazinului nostru online de produse naturiste - StefMar Store, din sectiunea | Ceai de Urzica frunza 50g |

Pretul produsului Ceai de Urzica frunza 50g este de numai  4,10Lei RON (TVA inclus). Pentru mai multe detalii despre cum puteti comanda acest produs, puteti sa vizitati sectiunea CUM COMAND ? din meniul principal.

Pentru comenzile a caror valoare depaseste suma de 250 RON, transportul este gratuit.

Pentru a comanda online, trebuie doar sa urmati cativa pasi simpli dupa apasarea butonului "Finalizare comanda", inregistrarea unui cont nefiind obligatorie. Comenzile se pot face si telefonic, la numarul de telefon afisat sub bara de meniu.

General
Cod de bare 6422579000290
Mod ambalare Vrac (50gr)
Producator StefMar

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha