• ULEI DE COCOS 250ML (UZ ALIMENTAR)

    • ULEI DE COCOS 250ML (UZ ALIMENTAR)

      13.90 lei

      Ulei de cocos –  imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile, minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli, vitaminele E si K, precum si minerale ca fier si altele.

    Ulei de cocos nehidrogenat, fara gust (insipid) si fara miros specific (inodor).

    Uleiul de cocos se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica.

    Uleiul de cocos este obtinut prin presarea miezului de nuca de cocos, este filtrat, curatat si dezodorizat pana cand acesta este complet incolor si fara miros.

    Ulei de cocos extravirgin inodor.  Acesta se foloseste in produse in care nu dorim sa se simta aroma de cocos, dar care sa ofere toate ingredientele nutritive benefice.

    Aspectul: lichid translucent la peste 24 grade C, se solidifica sub aceasta temperatura si devine alb. Aceasta transformare nu modifica proprietatile produsului. Prin topire uleiul devine transparent ca apa de izvor, in cazul in care ramane alb nu este un ulei ci crema de cocos.

    Pastrare: in loc uscat, ferit de caldura si lumina.

    Uleiul de cocos care contine grasimi saturate nu pare sa fie deloc nociv, dimpotriva. Multe studii realizate pe populatiile din Pacific au aratat ca acesti oameni isi iau 30 – 60% din calorii din acest tip de ulei, insa in randul lor bolile cardiovasculare pur si simplu nu exista, nemaivorbind de Alzheimer. Aceste grasimi imbunatatesc sanatatea inimii, ajuta tiroida, accelereaza metabolismul, ajuta la pastrarea unei greutati normale si chiar in cura de slabire si sunt benefice sistemului imunitar.

    Ulei de cocos imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile, minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli, vitaminele E si K, precum si minerale ca fier si altele. Nuca de cocos este un antioxidant natural, imbunatateste sistemul imunitar, ajutand organismul sa lupte cu virusii si bacteriile. Ajuta, de asemenea, la boli cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea arteriala, colesterol ridicat si previne ateroscleroza. Este indicat si in Parkinson si Alzheimer.

    Uleiul de nuca de cocos are, de asemenea, utilizare externa: par – o piele puternica, actiune nutritiva – hidrateaza si previne formarea ridurilor si imbatranirea pielii, datorita proprietatilor antioxidante.

    Uleiul de cocos face ca organismul sa foloseasca grasimea pentru energie in loc sa o stocheze, asa explicandu-se de ce nu ingrasa, ci dimpotriva.

    Pentru ca regleaza greutatea, preintampina astfel diabetul de tip 2. Folosirea regulata a uleiului de cocos va face ca ranile sa se vindece mai usor, iar sistemul imunitar sa fie vizibil mai puternic. Unele studii au demonstrat chiar ca are proprietatea de a creste performantele fizice.

    Uleiul de cocos este recomandat pentru:

    – catifelarea si hidratarea pielii de orice tip;

    – ten deshidratat;

    – conditionarea parului, ingrijirea scalpului;

    – pielea iritata de la scutece;

    – buze uscate si crapate;

    – previne imbatranirea pielii.

    – este anti-inflamator, anti-microbian, anti-fungic, anti-viral

    – imbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive

    Utilizarea uleiului de cocos:

    – aplicat pe piele ca atare, sau inclus in compozitii cosmetice in concentratie de 5-90%;

    – se pot pune cateva picaturi in apa de baie, iar pielea va arata tanara si supla. Este recomandat pentru orice varsta si pentru toate tipurile de piele;

    – aplicat dupa dus sau baie, uleiul formeaza un strat protector si izoleaza in piele umiditatea;

    – inainte de samponare aplicati cateva picaturi pe scalp si masati timp de cateva minute;

    – ca masca de par dupa spalarea parului, se aplica o cantitate suficienta care sa actioneze pe timpul noptii     sub un prosop care acopera tot capul si parul. Spalati parul dimineata.

    –  il puteti folosi si in combinatii cu alte uleiuri sau extracte naturale pentru tratamente specifice: ulei de ricin si altele.

    – aplicat in mod regulat, uleiul de cocos amelioreaza simptomele eczemelor. Ajuta de asemenea in infectii fungice ale mainilor si picioarelor.

    – ca deodorant impreuna cu un ulei esential adecvat pentru cei cu transpiratia acida, prin aplicare sub brat a catorva picaturi, sau cu recipient tip deo-roll, fara sa blocheze porii;

    – ca atare sau amestecat cu alte ingrediente cosmetice, protejeaza parul si pielea de la uscare precum si de efectele nocive ale razelor solare;

    – buzele uscate si crapate pot fi remediate prin aplicarea catorva picaturi de ulei de cosos pur, sau amestecat de exemplu cu propolis;

    – pentru pielea intarita (coate, genunchi, calcaie uscate ) se aplica prin frecare;

    – masajul cu ulei de cocos ajuta la relaxare, indepartand stresul.

    Uleiul de cocos contine:

    magneziu, calciu, zinc, fier, vitaminele K si E, acizi grasi saturati, acid lauric.

    Valori nutritionale la 100 gr:

    Valoare energetica:

    388 kcal, Acizi grasi saturati: 94,17%, Monosaturati: 0,75%, Polisaturati: 1,23%, Carbohidrati: 0%, Proteine: 4 mg


    ULEI DE COCOS 250ML (UZ ALIMENTAR) este produs de firma Adams Vision si face parte din oferta de produse a magazinului nostru online de produse naturiste - StefMar Store, din sectiunea Alimente naturale | Ulei si otet |

    Pretul produsului ULEI DE COCOS 250ML (UZ ALIMENTAR) este de numai 13.9 RON (TVA inclus). Pentru mai multe detalii despre cum puteti comanda acest produs, puteti sa vizitati sectiunea CUM COMAND ? din meniul principal.

    Pentru comenzile a caror valoare depaseste suma de 180 RON, transportul este gratuit.

    Pentru a comanda online, trebuie doar sa urmati cativa pasi simpli dupa apasarea butonului "Finalizare comanda", inregistrarea unui cont nefiind obligatorie. Comenzile se pot face si telefonic, la numarul de telefon afisat sub bara de meniu.


    StefMar Store - Magazin online de produse naturiste

    In cadrul magazinului nostru online puteti gasi o varietate de peste 5000 de produse naturiste, alimente, suplimente naturale, remedii din plante medicinale, tratamente, cosmetice, si chiar aparatura medicala.


    Cod De Bare

    6424842005018

    Producator

    Adams Vision

    Mod ambalare

    Recipient 250ml

    Recenzii

    Nu sunt adaugate recenzii. Vrei sa fi primul care adauga o recenzie?

    Fi primul care adauga o recenzie la “ULEI DE COCOS 250ML (UZ ALIMENTAR)”

    *

  • Cos de cumparaturi